Desenli Kağıt Peçete

Peçete temizlik ve hijyenin sağlanmasında oldukça önemli rol oynamaktadır. Ev ve iş yerleri gibi hemen her alanda kullanılan temizlik ürünleri arasında yer almaktadır. Birbirinden farklı peçete çeşitleri ve peçete dispensderi modelleri ve tek kullanımlık kağıt peçeteler temzlik ihtiyacına hızlı çözümler sunmaktadır.

Desenli kağıt peçete ürünleri ana yemeklerin ağırlıkta olduğu restoranlar başta olmak üzere gıda servisi yapılan tüm işletmelerde sıklıkla kullanılan peçete türüdür. Ön yüzlerindeki baskı alanı büyük logolu işletmeler tarafından tercih edilmektedir.

Kutlamalarda, davetlerde ya da özel günlerde sıklıkla tercih edilen desenli kağıt peçete ürünleri, çok çeşitli renklere ve desenlere sahiptir. Özenle hazırlanan yemek masalarında, masaya uygun desen ve renkte seçilen kağıt peçete masalarınızın tamamlayıcı parçası haline gelebilir. Özel günlerde masalarınıza farklı bir ambiyans katmak istiyorsanız doğru yerdesiniz.

Organizasyonlarda kullanılan desenli kağıt peçete ürünleri tek kullanımlıktır. Masa süslemelerinde kullanılan desenli peçeteler, masa düzeni sağlamak isteyen kişiler tarafından isteğe bağlı olarak farklı katlama şekilleri ile de sunulabilmektedir.

Peçete Çeşitleri Nelerdir?

Peçeteler kullanım amaçlarına göre pek çok farklı şekil ve işlevsellikte üretilmektedir.

  • Masaüstü peçetelik çeşitleri peçete kullanımında tasarruf elde edilmesinde fayda sağlarken aynı zamanda hijyenik bir kullanım da sunmaktadır.
  • Katlama peçete çeşitleri, işyeri, temizlik şirketleri, otel, hastane, kafe, restoran gibi mekanlarda sıklıkla tercih edilmektedir.
  • Tekçek peçete olarak adlandırılan çeşitler de tek seferde tek yaprak alınan kolay kullanımlı ve hijyenik peçetelikler olarak öne çıkmaktadır.

Kağıt Peçetelerin Kullanım Avantajları Nelerdir?

Kağıt peçete çeşitleri daha çok yeme ve içme faaliyetleri sırasında kullanıldığından evlerin mutfaklarında, yemek ve içecek ile ilgili iş yerlerinde tercih edilmektedir. Kağıt peçete ve kağıt havlular tek kullanımlık oldukları ve bez gibi tekrar yıkanıp kullanılmadıkları için hijyenin sağlanmasında daha etkilidir.

Bu nedenle desenli kağıt peçete çeşitlerini alanında profesyonel çalışma arkadaşlarımız ile hijyenik bir şekilde üretmekteyiz. Her bütçeye uygun olarak üretilen tek kullanımlık kağıt peçete çeşitleri birçok alanda avantaj sağlamaktadır. Günlük hayatta da rahatlıkla kullanabileceğiniz kağıt peçete çeşitleri dayanıklıkları ile de dikkat çekmektedir.

Kağıt Peçete Baskı Özellikleri

Peçetelerimizin kağıtları %100 saf selüloz ya da natürel Krafttan üretilmektedir. Peçeteleriniz tek kat, çift kat ya da üç kat olarak üretebilmekteyiz. Üç renge kadar her türlü baskı peçeteler üzerine kolaylıkla uygulanmaktadır. Peçete, boyayı emici kağıttan üretildiğinden renkleri hafif mat olarak görülmektedir. Baskı alanı peçetenin açık halinde kenar çerçevesinde görülen delikli kısım haricinde kalan tüm zemindir.

Bu nedenle varsa logonuzu tüm baskı alanına yayabilir ya da sadece ön yüzdeki kısmı kullanabilirsiniz. Baskılarımızda gıda ile temasa uygun sertifikalı su bazlı boyalar kullanmaktayız.

Kağıt Peçete Neden Tercih Edilmelidir?

Çoğunlukla günlük hayatta tercih edilmeyen desenli kağıt peçete çeşitleri, dayanıksızlıklarından dolayı tüketicilerde bir ön yargı oluşmasına neden olmaktadır. Bu ön yargı her ne kadar yanlış olmasa da firmamız ürünlerinin dayanıklı olmasına özen göstererek kullanışlı şekilde üretimi gerçekleştirmektedir.

Ürettiimiz kağıt peçete çeşitleri çok katlı olduğundan, diğer firmaların ürünlerine kıyasla çok katlı olma özelliği sayesinde daha dayanıklı ve kullanım müktarı daha azdır. Bu sayede ürünler çep yakmadığından, müşterilerin memnuniyeti de ön planda tutulmuş olur.

Desenli kağıt peçete dışında tek renk ve baskılı peçete üretimi de yapmaktayız. Üretimini yaptımız tüm ürünlerin içeriğinde cilde zarar verecek herhangi bir madde kullanılmamaktadır. Peçete üretiminde sertifikalı, su bazlı boya kullanmaktayız.

Yüksek kalite ve düşük fiyat seçeneklerimiz ile isteklerinizi göz önünde bulundurarak üretimi gerçekleştiren firmamız sizlere en iyi hizmeti verebilmek için tüm peçete çeşitlerini özenle paketleyerek en kısa sürede sizlere ulaştırmaya çalışmaktayız.