Karton Bardak Çeşitleri

Tek kullanımlık karton bardak çeşitleri, basit bir malzeme gibi görünse de farklı tiplerde ve farklı işlevlerde olan kağıttan yapılan üründür.  Bazı karton bardaklar sıcaklığa dayanıklı olurken, diğerleri soğuk içeceklerin daha uzun süre soğuk kalmalarını sağlamaktadır.

Tek kullanımlık karton bardak çeşitleri farklı malzemeler, boyutlar, şekiller ve renklerde olmaktadır. Karton bardaklar, çay kahve ve sıcak çikolata gibi sıcak içeceklerin elinizi yakmadan tutmanız için özel olarak tasarlanmıştır.

Bu nedenle sabah kahvenizi ya da çayınızı endişe duymadan alabilirsiniz.Hava cebi yalıtımıyla yapıldığı için bardak kovanları veya çift kap kullanma ihtiyacını ortadan kaldırmaktadır. Bu tarz tek kullanımlık kapaklar, ek yalıtım özellikleri için bir hava tabakası ile ayrılan iç tabaka ve dış tabakaya sahip ürünlerdir.

Polietilen Kaplamalı Kağıt

Ek yalıtım için polimer kaplama ile üretilan karton bardaklar, sıcak ve soğuk içeceklere servis yapmak için harika bir araçtır. Her bir ek katmanın ek sertlik sağlayan tek ya da çift polietilen kaplaması mevcuttur.

Kaplanmış olan astar aynı zamanda kabun içinde sıvıyı tutarak dış tabakanın yoğuşma nedeni ile hantal olmasını önlemektedir. Sızdırmaz hale getirmek için karton bardaklar sıkıca haddelenmektedir.

Balmumu Kaplı Kağıt

Kullanılan bazı kağıt bardakların bazılarının balmumu ile kaplandığını bilmiyorsanız şaşırmamalısınız. Balmumu kaplaması sertifikalı olup FDA onaylı kağıtlardır. Ekstra sertlik ve sızıntı ile emilimden koruma sağlamaktadır.

Balmumunun kendisi de yalıtım katmanı sağlamaktadır. Sıcak sıvı kullanımına uygun balmumu maddesi, bu özelliğinden dolayı soğuk içecekler için fazlası ile kullanılmıştır. Buzlu içecekler, meyve suları, soda ve daha fazlası için idealdir.

Tek kullanımlık karton bardak çeşitlerinin göründüklerinden daha fazla işlevleri bulunmaktadır. Sadece farklı türlere sahip olmakla birlikte farklı işlevlere hizmet etmekle kalmıyor, aynı zamanda bu bardaklara eşlik edeb aksesuarlarla birlikte satın alınmaktadır.

Karton bardaklar ile yaygın olarak kullanılan aksesuarlar, dökülmeleri önleyen kapaklardır. Sıcak içecekler için bardak kılıfları, kağıt pipetler ve tahta karıştırıcılardır. Karton bardak fiyatları için bizimle iletişime geçebilirsiniz.